Блог | Balkan Climbing

Блог детайли

img

08.10.2024

БОНУСИ ЗА ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ

Защо годишният абонамент е най-добрият ти ход? 🧗‍♀️

Ако искаш да извлечеш максимума от всяко посещение в залата, годишният абонамент е перфектният начин да го направиш. С него не само си осигуряваш свободен достъп до всички зони, но и получаваш супер бонуси, които ще направят всяко твое посещение в залата още по-яко. Ето какво включва абонаментът ти:

  • Доведи приятел безплатно – веднъж месечно можеш да поканиш приятел на сесия напълно безплатно. Няма по-добра тренировка от тази с добра компания.
  • 10% отстъпка на бара, кухнята и в магазина – хапваш, пийваш или си взимаш нова екипировка на по-ниски цени.
  • 15% отстъпка за наем на екипировка – за моменти, когато си забравил твоята екипировка вкъщи.. или пък ако просто все още нямаш собствена
  • 15% отстъпка за детски рожден ден – ако искаш да организираш незабравим празник за малките приключенци.
  • Замразяване на абонамента – понякога животът се случва, затова можеш да замразиш картата си до два пъти за общо 30 дни, когато имаш нужда от пауза.

С годишен абонамент си гарантираш не само повече катерене, но и повече гъвкавост. За онези дни, когато си дошъл до залата, но усещаш, че не ти е ден и е по-добре да си починеш. За моментите, в които имаш само час свободен, но не искаш да пропуснеш тренировка. За уикендите, когато времето се обърка и залата е най-доброто решение.

Не е нужно да мислиш за всяко посещение – просто катериш. Бъди над нещата… буквално и преносно. 🌟

 

* Бонусите са валидни само за предплатени годишни абонаменти за неограничен брой посещения

Скорошни публикации

БОНУСИ ЗА ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ

Безплатно посещение на рождения ти ден

Студентски понеделници